Huf Haus

Essex
Challenging level changes
With an overall level change of around 8 metres between the road and front door of the new Huf Haus, access was of primary concern with this scheme. The design focuses on getting from the garage to the new house as efficiently as possible, whilst still making the journey an interesting one. The garden has been conceived as a ‘picture’, to be seen from the house.

The garden is strikingly modern with simplicity of materials and year round structure provided by the planting. Granite and cor-ten steel are used to form the steps, walls and water features.

Covid 19 UpdateWe're Still Working!

Despite this being a very difficult and worrying time for us all our design studio is still working. We are still taking enquiries and giving consultations, albeit not face to face.
We can still make visits to your garden to carry out assessments and record site specific information by following government and NHS guidelines. We can enter via a side entrance or similar and stick to social-distancing guidelines or even have a consultation over FaceTime.
Now is a great time to make plans and to get out and enjoy your garden and the health benefits it brings. We need our gardens more than ever at the moment so please do give us a call.